Activiteitenmiddag voor leerlingen van groep 8

Tijdens dit schooljaar ga je de keuze maken voor een school voor het voortgezet onderwijs. Op onze site kun je veel informatie vinden over onze school, maar het is natuurlijk veel leuker om het in werkelijkheid te beleven. Daarom organiseren we op woensdagmiddag 8 november een activiteitenmiddag voor leerlingen van groep 8.

Als je benieuwd bent naar het Han Fortmann en een kijkje wilt komen nemen, kun je je hier inschrijven voor de activiteitenmiddag. Je kunt een keuze maken voor 2 workshops. Vanaf 14.45 uur word je door leerlingen van onze school verwelkomd in de aula. We starten om 15.00 uur. De workshops duren ongeveer een half uur per workshop. De middag zal rond 16:30 uur afgelopen zijn.

Verlenging aanmeldtermijn: aanmeldingen voor de HF-activiteitenmiddag ontvangen we graag uiterlijk maandag 6 november. Hierna worden de groepen ingedeeld en krijg je van ons een mail met de indeling. Als een groep vol is kan het zijn dat je anders wordt ingedeeld dan je hebt aangegevenbij de aanmelding.